Drob de pasare

de Julie in Aperitive / Garnituri, 30 Aug 2010 | 11678 vizualizari

 

Daca fetele au postat retetele lor de drob din miel si din ciuperci va prezint si eu reteta mea de drob de pasare. :)

 

INGREDIENTE

  • pipote de pasare 0.5 kg
  • ficat de pasare 1 kg
  • oua 10
  • marar:  4 legaturi
  • patrunjel: 1 legatura
  • ceapa verde :  4 legaturi
  • usturoi verde: 1 legatura
  • condiment special pt. drob
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pasare:

Se fierb pipotele si ficatul si apoi se toaca marunt.
Se toaca la fel si restul verdeturilor.
Se amesteca apoi maruntaiele cu verdeturile ,4 oua, si se asezoneaza cu sare,piper si condimente dupa gust.

Se unge o tava cu ulei, se tapeteaza cu pesmet si se toarna compozitia.
Se aseaza deasupra oua fierte taiate pe jumatate.
Se bat bine 2-3 albusuri de ou cu sare si piper si se intind peste drob.

Se coace la foc potrivit, aprox.45min .Se portioneaza rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pasare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

marieta 1

01.09.2010, 14:08

si eu cred ca este foarte bun!!!!!!!super ideea fiindca mie numi place mielul si atunci asta este o alternativa buna!!5 furculite!!!

Julie 1

01.09.2010, 15:28

Multumesc ,Marieta, drobul de pasare este foarte bun!

jolygina 1

02.09.2010, 22:42

delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fâşii de pui crocante - chicken fingers